Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2017 Tesettür Modasında Elbise Modelleri

25.02.2021
359
2017 Tesettür Modasında Elbise Modelleri

2017 Tesettür Modasında Elbise Modelleri

2017 kış tesettür modasının en çok hayranlık uyandıran elbise modelleri midi boy denim ya da kazayağı desenlerine sahip tarzlar. Bu tarzları anvelop tarzı uzun elbiseler takip ediyor. Alışılmış tarzdan hoşlanmayan bayanlar tesettürde genelde denim ya da spor tarzı kalın kumaşları tercih ediyor. Anvelop tarzı, üst üste kapanan, elbiselerde renk tercihleri pudra pembeleri, kiremit ve açık tonlar olarak hayata geçiriliyor. Bu tarzların etek boyları en uzun olanlar. Uzun etekli elbiselerde tercihler önden ince pilili veya iyice düz ve kloş modeller. Düz ve kloş modeller etek ucundan otantik desenli olarak yaşam buluyor. 2017 kış modasında en büyük nitelik androjen modellerin kaşe ve deri kumaşlar ile hazırlanması. Bu tarzlar daha fazla herzamanki ve spor erkeksi bayan giyim modellerinde görülebiliyor. Renkli elbise modelleri midi doruk tercihlerinde koyu renk kombinleri kırmızının veya siyahın asıl renk olarak kullanılması ile planlanmış. Bu tarzlarda kazayağı desenleri ve oduncu tarzlar en ön sırayı alıyor. Kış tesettür modası elbise modelleri içinde gençlerin en çok seçim ettikleri spor tarz denim elbiseler.

Trend Tesettür Elbise Kombinlemesi

Trend Tesettür Elbise Kombinlemesi

Bu tarzları takiben salopet ve bahçıvan kıyafetler spor pabuç ile kombinlenerek, spor tarzı eşarp bağlama şekli ile tamamlanıyor.

Natürel elbiselerde kullanılan Osmanlı desenli eşarplar olağan bağlama şekli ile güzel bir tarz oluşturuyor. Bu yıl kullanımı yaygınlaşan eteği farklı üstü bambaşka elbiseler iki parça görüntüsü ile öbür ve sofistike bir tarz oluşturuyor. Bu modellerde daha fazla eteğin desenli ya da çok renkli oluşu tarza kişisellik katıyor. Benzersiz tarzların en çok kullandığı tesettür elbise modelleri dar giyimi yansıtan midi boy elbiseler ile çizme kombinlerinden oluşuyor. Bu tarzlar daha fazla deri bez ve kalın keten bez tarzları ile avangartlaşıyor. Bazen sade keten elbise üstüne blazer tarzı deri ceketlerle oluşturulan kombinler tabii ama dişi bir stil yaratıyor. Gündelik giyim türünden genellikle denim ve ince kumaşlar tercih ediliyor. Bilhassa bu modellerin altına rahatlığı yansıtan babet ve spor tarzı ayakkabılar tercih nedeni oluyor. Bu stil elbiselerde kol boyu daha fazla kapri olarak kullanılıyor. Eşarplar sade ve canlı renklerde seçim edilirken kullanımı bakımlı spor bağlama şekli kullanılıyor. Aksesuar tercihleri o kadar bulunmayan her iki modelde de bambaşka tarzların yansıtılması aksesuara ihtiyaç bırakmıyor.

2017 Tesettür Modasında Elbise Modelleri

.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.