Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2019 trend çanta modellerinde saydam çantalar fark yaratıyor!

19.02.2021
189
2019 trend çanta modellerinde saydam çantalar fark yaratıyor!
2019’un trend çantalarını sizler için bir araya getirdik. Saydam çantadan tutun küçük bel çantalarına kadar en fazla popüler olan çantaları bulabilirsiniz!

YAZIN TRENDİ İKİLİ ÇANTALAR

Bu yaz tarzınıza farklılık katacak çanta modellerden biri de ikili hatta üçlü çantalar! hem fazla amaçlı keza de öbür bir tarzı olan ikili çantalar yaz aylarına damga vurmaya hazırlanıyor!

2019-trned-sokak-modasi-canta-mode-x1OW.

Mağaza vitrinlerinde etrafımızda arkadaşalarımızın kullandığı en popüler çantaları elmaelma.com okurları bir arayada getirdik! 2019 İlkbahar Yaz sezonuna damga vuran ve hazırlanan o çantaları haberin devamında bulabilirsiniz.

2019-trend-canta-modelleri-neler-bAVN.jp

2019 İlkbahar ve yaz sezonunda bizleri hangi çanta modelleri bekliyor dersiniz? Uzun bir süredir favori olan vintage, bel çantası gibi modeller yer almaya devam ederken yaza damga vurmaya hazırlanan farklı çantalarda vitrinlerde yerini almaya başladı! İşte 2019 trend çanta modelleri…

2019-canta-modelleri-neler-VULZ.jpg

DİKKAT ÇEKEN TRANSPARAN ÇANTALAR

Plaja sırası gelmişken tercih edebileceğiniz şeffaf çantaları aynı zamanda jurnal hayatta özel bir davete katılırken ya da jurnal sokak modasında da rahatlıkla spor bir şekilde kombinleyebilirsiniz. 

2019-trend-canta-modelleri-sokak-m-GWkv.

SON DÖNEMLERİN EN GÖZDESİ VİNTAGE ÇANTALAR

Eski dönemlerde kullanılan ya da yıpranmış havası kazandıran vintage çantalar bu sezonda da popüler çanta modelleri arasında yerini alıyor. Tarzınıza vintage çantalar ile aradığınız o eski tadı geri vererek modaya armoni sağlamanıza asistan olacaktır. 

2019-trend-canta-modelleri-9iPZ.jpg

BEL ÇANTALARI

Bir kaç sezondur en fazla satılan ve kullanılan çantalardan biri olan bel çantaları günlük hayatta sağladığı refah ile gözde modeller arasında yer alıyor. Öbür modelleri ile her türlü kombine düzen sağlıyor. 2019 trend çanta modelleri aralarında yerini almaya devam ediyor.

2019-trend-canta-modelleri-s2Rp.jpg
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.