Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 Erkek Modası

25.05.2021
315
2021 Erkek Modası

hasin-erkek-bakislari-icin-gr-tisortArtık günümüzde moda kavramı yalnızca kadınlar için değil erkekler içinde çok ehemmiyetli oluyor. Erkekler son moda trendlerini takip ederek şık ve trendy giyinmek için gayret gösteriyor. Moda tasarımcıları da bu surattan her yıl erkekler için farklı kreasyonlar hazırlayarak sunuyorlar. Peki 2021 ilkbahar ve yazında erkek modasında neler trend oluyor? Erkekler giyinirken nelere dikkat ediyorlar ?

Massimo-Dutti-erkek-modasi

Ten Ceket & Trençkot:

Ten son senelerde olduğu gibi bu sezonda da oldukça revaçta oluyor. Özellikle erkek giyimde ten ceket ve trençkotlar çok popüler oluyor. Ten ceketler kot pantolonlarla kombin edildiğinde spor bir şıklık yaratılırken, ten trençkotlarda kumaş pantolon ve boğazlı kazaklara çok yakışıyor.

genc-erkek-modasi-2021

Kadife & Blazer Ceketler:

İlkbahar ve yaz aylarında Blazer ceket modanın olmazsa olmazıdır.

Örneğin blazer ceket, bisiklet yaka bir sweat shirt ve kot pantolonla kombin edildiğinde spor bir günlük elbise, kumaş pantolon ve gömlekle kullanıldığında özel davetleriniz için şık bir alternatif oluyor.

Üçlü Ekipler:

2021 sezonunda  aynı kumaş üzerinden üretilmiş üçlü ekiplerde  oldukça trend oluyor. Bu ekipler kimi zaman tek renk kumaşlardan üretilirken, kimi zamanda çizgili desenleriyle sergenlerdeki yerini alıyor. Aynı kumaştan planlanmış ceket-yelek-pantolon ya da palto-ceket-pantolon ekipler her daim şıklığına dikkat eden erkeklerin seçimi oluyor.erkekler-nasil-giyinmeli-diyenler-bu-kombine-muhakkak-baksin

Yelekler &Boğazlı Kazaklar:      

2021 yılında ilkbahar sezonunda özellikle boğazlı kazaklar çok trend oluyor. Havaların geçiş zamanı olan ilkbaharın rüzgarlı günlerinde boğazlı kazaklar erkek modası için bırakılmaz oluyor. Boğazlı kazakları ister kumaş pantolonlarla isterseniz takım elbisenizin içerisinde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Bol pantolonlar:

Bol kesim pantolonlar, rahatlığına düşkün, salaş görünümü seven beylerin tercihi oluyor.2021 baharında ve yazında göreceğimiz bu modelleri dar üstlerle bitirerek kendi stilinizi yaratabilirsiniz.

Çizgili & Ekose Desenler:

2021 yılında erkeklerde çizgili ve ekose desenler trend oluyor.

Şıklığına ve karizmasına dikkat eden erkekler kesinlikle bu trendleri takip ediyor.

2021 Erkek Modası Trend Fotoğrafları

.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.