Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 ’in En Gözde Tesettür Tunik Modelleri

22.05.2021
292
2021 ’in En Gözde Tesettür Tunik Modelleri

Tunikler tesettür modasında bırakılmaz parçaları haline geldi. Hemen her şey ile kombinlenen bu kullanışlı parçaların en gözde modellerini sizler için derledik.

Sade Tunikler

Her sene olduğu gibi bu senede tesettür modasında kullanılan bu tunikler, her kadının gardırobunda olması gereken kurtarıcı parçalardan. Bu senenin en trend renkleri ile hazırlanan sade tunikler ile istediğiniz tarza bürünebilirsiniz.

Sade tunikler daha çok günlük yaşamda kullanılırken; doğru kombinle özel gecelerde bile kullanabilirsiniz. Benin size teklifim; modası hiç geçmeyecek olan siyah ve lacivert renkte tunik alıp gardırobunuza ilave etmeniz. Böylece gün içinde kombin yapmakta zorlanmazken, hem rahat hem de şık bir tarz sergilersiniz.

Çiçek Desenli Tunikler

2021 ’in en trend akımı olan çiçek desenli elbiseler her yerde. Tesettür modasında da ustalıkla kullanılan çiçek desenleri, tuniklere çok yakışmış vaziyette. Bir anda havanızı değiştiren, enerjinize enerji katan çiçek desenli tunikler ile bu sene baharı erken getireceğiniz kesin.

Çiçek desenli her elbisede olduğu gibi; çiçek desenli tuniğinizi de sade parçalarda kombinlemeniz çok yerinde bir karar olacaktır.

İki Renkli Tunikler

Bazen yakın renkler, bazen de ters renkler ile eşleştirilen iki renkli tunikler, iddialı olmayı seven kadınların tercihi.

Seçtiğiniz renklerin ağırlığına göre gün içinde giyilebilen bu tunikler, özel davetlerde de rahatlıkla giyilebilir. Bu sene iki renkli tuniklere ilave edilen bir değişiklik ise; renklerde desen oluşturma. Şayet sizlerde tarzınızda değişiklik yapmak istiyorsanız, iki renkli tuniklerle işe başlayabilirsiniz.

Yarasa Kollu Tunikler

Görünümleri ile dikkat toplayan yarasa kollu tunikler aynı zamanda kullanım basitliği sunmakta. İster spor şıklık oluşturun ister salaş bir şıklık, yarasa kollu tunikler ile hepsini yapabilirsiniz.

Yarasa kollu tunikleri düz parçalarla kombinlerseniz; göz yormayan, şık bir tarz elde etmiş olursunuz.

Spor Tunikler

Bu sene spor tuniklere ilave edilen aksesuarlarla daha göz akdikeni bir hale geldiler. Sizin kurtarıcı parçalarınızdan olacak olan spor tuniklere bir şans tanımanızı öneririm. Gün içinde hem rahat hem de şık olmak için spor tunikler herkesin gardırobunda olmalı.

Spor tunikleri istediğiniz parçayla kombinleme basitliği yaşarken, aynı zamanda sizi olduğunuzdan genç göstereceğini de hatırda bulundurun.

Banal Tunikler

Duruşları ile sizi oldukça çağdaş gösteren banal tunikler sizin olmazsa olmazlarınız arasında olacağı kesin Günün her saatinde kullanılabilen bu tunikler ile şıklık her daim yanınızda.

Banal tuniklerin havasını yumuşatmak için daha spor parçalarla kombinleyebilirsiniz.

Hangi tuniği seçerseniz seçin; giymiş olduğunuz tuniğin tesirini artırabilmek için aksesuarlardan yararlanmayı unutmayın.

2021 ’in En Gözde Tesettür Tunik Modelleri Fotoğrafları

.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.