Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 Kadın Ağabeye Etek Modelleri

08.05.2021
300
2021 Kadın Ağabeye Etek Modelleri

2021 Kadın Ağabeye Etek Modelleri

2021 ’te gelen renkli yel ağabeye modellere de yansıyor. Ağabeye denildiğinde uslara ilk olarak kısa veya uzun ağabeye kıyafet modelleri gelse de 2021 ’te etek, bluz sentezinden oluşan ağabeye modeller ağırlıkta olacak. Günlük zamanlarda da bayağı giyinmenizi gerektiren bir işiniz varsa orada da giyebileceğiniz harika kombinler oluşturabilirsiniz bu eteklerle. Kış aylarında daha kalın ve yün işlemelerden ayrıntılara sahip güzel eteklerle dolabınız şenlenecek. Böyle bir ağabeye üzerine kravatlı gömleklerle karizmatik bir şıklık tutabilirsiniz.

Uzun etekleri uzun filelerle deli modellere dönüştürüyorlar ve hem gençler için hem olgun kadınlar için albenili tercihler olacak bu etekler. Daha Öncekinden düşük bel pantolon ve etekler çok kullanılırken son senelerde sağlık açısından da vücudu daha ince göstermesi açısından da daha avantajlı olan yüksek belirli modeller daha ağırlıkta. Yeniden 2021 ’te de yüksek belirli etek dalgası dağılmaya devam edecek. Özellikle bedeninde yanılgılar olan, balıketli kadınlar için daha uygun bir tercih olan yüksek belirli modeller hem kalça hem de bel bölgenizi daha ince gösterecek.

Uzun ağabeye etekler üzerine kısa ceketler ve kürklerle alımlı bir kombin oluşturabilirisiniz. Uzun etekleri seçim etmeyenler için pileli ve uçları dalgalı etekler çok iyi bir tercih. Özellikle uygun bir fiziğiniz varsa bu uzun tesettğür eteklerle çok şık olacağınız kesin. Orta uzunlukta düz desenli eteklerin altından baklavalı veya çizgili desenli çoraplar giyerek kendinize has bir stil tutabilirsiniz. Uzun tesettür eteklerin olmazsa olmazı uzun çizmeler de bu kış çok moda olacak. Özel günlerde uzun çizmeleriniz ve uzun etekli kombinlerinizle katıldığınız davetlerde göz kamaştıracaksınız.

2021 Kadın Ağabeye Etek Modelleri Resimleri

2021 Kadın Ağabeye Etek Modellerine ait resimleri ve tesettür giyim butiklerinin misal eteklerini ağaıda bulabilirsiniz.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.