Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 Makyaj Trendleri

24.03.2021
206
2021 Makyaj Trendleri

2021 seneyi makyaj trendi, müthiş pürüzsüzlük sunan fondötenler, kapatıcılar ve pudralardan oluşuyor.
Dudak: Dudaklara dolgunluk kazandıran parlatıcılar ve kırmızının en canlı tonları 2021 senesinin en önde gelen makyaj trendlerini oluşturuyor. 2021 ilkbahar yaz makyaj modasından dudak boyası da kısmetini alıyor. Cilde ve gözlere yoğunlaşmak yerine dudaklara yoğunlaşmayı seçim edenler için, kırmızıdan pembeye geniş bir yelpazede dudak boyası kullanımı mevcut.
Göz: 2021 ilkbahar yaz defilelerinde sık sık karşımıza çıkan eflatun ve mor göz farı kullanımı sezonun en renkli makyaj trendlerinden biri olacak gibi görünüyor. 2021 senesinde dikkat toplayan makyaj trendleri arasında gözlerde capcanlı renklerden oluşan göz farları ve kirpiklere hacim veren maskaralar yer alıyor. 2021 seneyi, hoşluğuna ehemmiyet veren

kadınları, baştan çıkarıcı bakışlara sahip olabilmeleri için ışıltılı morlardan, mercan kırmızısına; şeker pembesinden, sema mavisine tüm renkleri yiğitçe kullanmaya davet ediyor. Naturel bir cilt veya renkli dudaklar yerine kaba ve riskli bir bakışlara sahip olmak isteyenler için buharlı gözler de 2021 ilkbahar yaz sezonunda gündemde olan bir makyaj trendi olacak gibi görünüyor.
İddialı göz farları 2021 yazının cümbüşlü makyaj trenlerinin başına sürüklüyor. Koyu renklerin yanı gizeme, canlı ve parlak renkli göz farlarının da kullanılacağı bir yaz bizleri bekliyor. Eyeliner zamansız ve sıradan kullanımından birşey kaybetmiyor ve 2021 ilkbahar yaz makyaj trendlerinden biri olarak karmıza çıkıyor.
Deri: 2021 seneyi makyaj trendi, derinizde kadifemsi bir hafiflik sağlayarak maske tesiri yaratmadan müthiş pürüzsüzlük sunan fondötenler, kapatıcılar ve pudralardan oluşuyor. 2021 senesinde saten, şeftali ve kahve tonları deri mahsullerinde göze çarpan renkler olarak görülüyor.
Karma ve yağlı cilde sahip olanlar fondöten tercihinde dikkatli olmalı. Homojen dağılımı, yanılgısız ve natürel bir netice için elastik roll on uygulayıcısına sahip fondöteni seçim edebilirsiniz. Kuru cilde sahip olanlar ise, parlaklık veren fondötenler kullanmalı ve netlikle kuru pudralardan sakınmalı. Burada cildiniziz rengine göre fondöten/pudra seçmeniz de çok ehemmiyetli. Boynunuz ve bedeninizin geri kalanından daha koyu veya sarih bir renk seçmek sizi ya yaşlı ya da solgun gösterecektir. Nezaretindeki morlukları, halkaları, iltihaplı sivilce veya siyah nokta gibi hataları kapatıcı ile kamufle ettikten sonra az ölçüde fondöten veya pudra sürmelisiniz. Özellikle karma cilde sahip olanlar cilt renklerini eşitlemek için fondötenin içine az ölçüde ıslatıcı katabilirler. Ardından saydam veya bir ton daha sarih renkte bir pudra uygulayabilirsiniz. Artık pürüzsüz bir cilde sahipsiniz ve bir sonraki safhaya geçebilirsiniz.

Yafta Makyaj dudak boyası 2021 Yaz Makyaj Trendleri 2021 Yaz Modasi 2021 Yaz Trendleri Beyaz Deri Natürel Makyaj Eye Liner Goz Fari Kirmizi Dudak Boyası Makyaj Trendleri Mor Goz Fari Pembe Dudak Boyası Deri

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.