Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 sokak stili nasıl kırmızıya şans verin!

09.04.2021
254
2021 sokak stili nasıl kırmızıya şans verin!
2021 sokak stili nasıl? Podyumlardan sokaklara taşınan trendler ilham vermeye devam ediyor. İşte beş çarpıcı sokak stili!

TOPRAK TONLARINA KUCAK AÇIN!

Metalik renkler kadar iddialı olmasa da toprak tonlarına kucak açmalısınız.Bu rengin sınırları zorladığı kesin.Kahverengi birçok insanın kullanmakta zorluk çektiği bir renktir. Kimi sadec bejle birlikte kullanırken kimi siyaha asla yakıştıramıyor.Bizim önerimiz topran renklerinin benzer tonlarını bir arada kullanarak her zamanki çizginizin dışına çıkabilirsiniz.

moda-5-Ikea.jpg

 Podyumlardan sokaklara taşınan trendler hepimize ilham vermeye devam ediyor. Bu kış fark yaratmak istiyorsanız siz de Sonbahar 2021-2021 sokak stili trendlerine göz atmalısınız. Sokak stillerinden ilham alınarak belirlenen bu beş trende şans vermelisiniz. İşte 5 çarpıcı sokak stili…

CESARETİNİZİ KONUŞTURUN!

Yapılan en klise hatalardan biri de desenli parçayı yine desenle tamamlamamız gerektiği. Sezon trendleri bilindik kuralların üstünü çiziyor.Sonbahar-kış sezonunda ön planda olacak olan, desenli kıyafetler doğru şekilde kullanıldığında harikalar yaratabiliyor. 

moda1-Wbcj.jpg

METALİK RENKLERE AĞIRLIK VERİN!

2021-2021 Sonbahar-Kış defilelerinde sürekkli olarak karşımıza çıkan soğuk metalik renkleri kullanmanın zamanı sizce de gelmedi mi? Metalik renkte kazaklar, etekler ve deri ceketlerle çarpıcı bir görünüm elde edevbilirsiniz. Metalik renkleri büyük parçalarda fazla iddialı buluyorsanız, bu renkleri aksesuarlarınıza devreye sokabilirsiniz.Kemer,çanta,saç bantları, ya da taktığınız bir eldiven stilinizi parlatacak ve dinamik bir görüntü katacaktır.

moda2-nyHm.jpg

SADE ŞIKLIK YAŞAMANIN ADRESİ: EKOSELİ KABAN

Ekoseler artık tüm sokaklarda hakimiyetini ilan etmiş durumda. Sezona iddialı giriş yapmasıyla birlikte ekoseli kabanlar vazgeçilmezlerden biri oldu. Ekoseli uzun bir kabanı, siyahla destekleyebilirsiniz. Sade bir şıklık yaşamanın adresi ekoseli kabanlardan geçiyor. Son derece güçlü görüneceksiniz.

moda3-2OUw.jpg

KIRMIZIYA ŞANS VERİN!

Sezonun bir numaraları trendi kırmızı!Bu renge karşı önyargılı olmayın. Ten renginize yakışan kırmızıyı bulduktan sonra geriye doğru dokuları biraraya getirmek kalıyor. Baştan aşağı kırmızı giyemem diyenlerdenseniz, ozaman en azından kırmızı bot ve çizmelere şans vermelisiniz. Bu renk bir kere denediniz mi vazgeçilmeziniz olacak!

moda4-orkI.jpg

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.