Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 Tesettür Etek Modasını Tanımlayan Etek Modelleri

13.05.2021
241
2021 Tesettür Etek Modasını Tanımlayan Etek Modelleri

2021 Tesettür Etek Modasını Tanımlayan Etek Modelleri

Tesettür modasının ufalamaz parçası olan etekler bu senede çok hareketli.2021 ’in tesettür etek modasında, bir hayli tesettür etek modeli hanımların alkışına sunulmuş gidişatta. En çok öne çıkan tesettür etek modellerini sizler için derledik.

Düz Verev Etekler

Tesettür modasında en çok kullanılan etek modellerinden olan düz verev etekler, tesettürlü hanımların favorisi. Bu sene renk alternatiflerinin çok muhtelif olduğu verev eteklerde; yeşil, lacivert, bordo ön tasarıya çıkmakta. Bu sene ki trend renklerden düz verev etek alabileceğiniz gibi her tesettürlü kadının gardırobunda bulunması gereken siyah verev eteğe kesinlikle sahip olmalısınız.

Düz verev etekleri nasıl kombinlemeli

Bu etekler öylesine kullanışlı ki; ister günlük yaşamda kullanın ister özel davetlerde, hem şık hem de tarz sahibi olursunuz. Günlük kullanım için sevdiğiniz verev eteği sade bir gömlekle kombinleyip; babet pabuçla bitirip, romantik bir hava tutabilirsiniz. Özel davetler için kullanacağınız verev eteği, eteğinizin içine sokacağınız bir bluz ve olağan topuklu pabuçla kombinleyebilirsiniz.

Pileli Etekler

Tesettür modasının en çok kullandığı bir değişik model olan pileli etekler her kadının hoşlanarak kullandığı modeller arasında.

Bu sene geçen seneye oranda daha az kullanılan, sık pilelerden oluşan etek ile daha spor bir hava sunan geniş pileli etekler.

Pileli etekleri hangi parçalarla kullanmalı

Oldukça şık duran pileli etekleri ister olağan kombin yapın ister spor, her vaziyette de şık görüneceğinize emin olun. Size pileli etekler ile yapacağınız kombin hakkında fikir vermek gerekirse; pileli kırmızı eteği kot bir gömlekle bitirip şık bir şalla kombininizi bitirebilirsiniz. Daha romantik bir hava tutmak istiyorsanız, pileli eteğinizi sade bir gömlekle kombinleyip, sandaletle bitirebilirsiniz.

Kloş Etekler

Hiçbir zaman modası geçmeyen etekler grubunda olan kloş etekler her kadının gardırobunda olması gereken etek grubundan. Geniş bir kullanım alanı olan bu etekler ile çok muhtelif kombinler oluşturabilirsiniz.

Bu sene moda dünyasında tenin her giyside kullanılmasını tesettür modası da sıçramamış, kloş ten etekler ile bu trendi tutmuş. Sizlerde alışıla gelmiş kloş etekler yerine ten kloş etekler kullanıp klasiklikten sıyrılabilirsiniz.

Kloş etekleri nasıl kombin yapmalı

Görünüm itibariyle verev eteklere benzeyen bu etekleri, gömlekler ile kullanmak çok yerinde bir karar olur.

Kabarık görüntüsü ile sanki kendinizi prenses gibi sezeceğiz bu etekler ile kendinizi masal dünyasını sezebilirsiniz.

Prenses etekler hangi parçalarla Kombinlenmeli

Oldukça iddialı olan bu etekler ile sade parçalar yerine daha şık olan bluzları, gömlekleri kullanmak daha yerinde bir görüntü sergilemenizi sağlayacaktır.

Bu senenin tesettür modasında öne çıkan etek modelleri gerçekten çok hoş. Önde gelen tesettür markalarından kendinize uygun bir etek bulacağınıza emin olun.

2021 Tesettür Etek Modasını Tanımlayan Etek Modelleri Fotoğrafları

.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.