Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

12.05.2021
447
2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

 

2021-tesettur-gelinlik-modelleri-tullu

2021 Tesettür gelinlik modelleri isimli yazımızda sezonun öne çıkan modeller neler onu konuşacağız. Bu sezon dünya evine girecek olan gelin adaylarına doğru gelinlik tercihi mevzusunda birkaç minik tüyo vereceğiz. Sizde yeni sezonun öne çıkan gelinlik modellerini merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Tesettür gelinliklerde geçen sezona mukayeseyle bu sene parıltılar tesirini daha da çoğaldırarak, gipür ve şifonun ağırlıkta olduğu modeller ön tasarıya çıkmış. Moda dünyasını saran dantel ve gipürün o göz akdikeni tesiri bu sezon gelinlikleri de sarmış gibi görünüyor. Özellikle yaka kol ve eteklerde taş gipür ve şifonun ön tasarıya çıktığı modeller, görülmeye değer. Biz sizin için 2021 ’nin öne çıktığı gelinlik modellerinden oluşan bir galeri hazırladık. Sezonun öne çıkan tesettür gelinlik modelleri arasında en çok dikkatimi sürükleyen modellerin başında balık etek tesettür gelinlik modelleri oldu.

2021-tesettur-gelinlik-modelleri-kuyruklu-1

Bedeni saran tesettür balık etek gelinlik modellerinde tül yerine taş ve gipür bir arada kullanılmış.

Yeniden sizi olduğunuzdan daha zarif ve şık görünmenizi sağlayacak olan prenses tesettür gelinlik modelleri gerçekten görülmeye değer hoşlukta olduğunu söylemek isteriz. Özellikle yakadan başlayıp, belden altı taşlarla süsleniş olan modellere göz atmadan geçmeyiniz. Güz düğünleri için ideal olacağını düşündüğümüz prenses gelinlikler, kapalı mekânda yapılacak düğün konseptleri için ideal bir alternatif olabilir. Sizde kendi düğünüzde şık ve estetik bir görünümünüzle göz kamaştırmak istiyorsanız, gelinlikte beyazın yanı gizeme, kırık beyaz, somon vs gibi renklerden planlanmış 2021 tesettür gelinlikleri arasında bir tercih yapabilirsiniz.

2021-tesettur-gelinlik-modelleri-kuyruklu-

Yeniden çok şişkin ve tül seçim edildiği modellerden oluşan tek parçadan tesettür gelinlikler bu sezonda çok revaçta olduğunu söyleyebiliriz. Bu sezon ekru, somon kırık beyaz renklerdeki gelinlik modellerinde dikkatimi sürükleyen en ehemmiyetli ayrıntı bel ve omuz gibi kısımlara ilave edilen tül ayrıntıları oldu.

İki parçadan oluşan ve giysi havasındaki tesettür gelin modellerini seçerek yakınlarınızın düğününde kullanabilirsiniz. Sizin için galerimize ilave ettiğimiz, giysi havasında olan ve sonrasında özel gece ve davetlerde kullanacağınız gelinlik modellerine bakmadan geçmeyin.

2021-tesettur-gelinlik-modelleri-kuyruklu

Yeniden gelin adaylarına rahat ve pratik bir kullanım sunan şişkin A kesim 2021 tesettür gelinlik modelleri bu sezon evlenecek olan gelin adaylarının seçim listesinde ilk sırada olduğunu söylemek isteriz. A kesim tesettür gelinlikler arasında en çok önereceğim yakadan başlayarak kol ve bel bölgesinde taşların hâkim olduğu etekleri tülden oluşan modeller olacak. Taş ve tül ayrıntısından oluşan A kesim gelinliklerin sezon trendleri arasında olduğunu söylemeden geçmek istemedik. Daha farklı bir şeyler arıyorum ama bir cinsli bulamıyorum diyen gelinlerimizi de unutmadık. Evet, etek uçları tül ve gül motifler ile süslenmiş gülkurusu gelinlikler, 2021 ’ gelin modelleri arasında yerini çoktan almış.

Üst kısmından başlayarak, etek uçlarına kadar altın rengindeki nakış motiflerinin hâkim olduğu modeller çok şık ve göz akdikeni görünüyor. Üç ebatlı kumaş gelinlikler bu sezonun göz kamaştıracak modelleri ile göz dolduruyor. Yeniden tesettür gelinlik trendleri arasında da Fransız dantel ayrıntılarının ön tasarıya çıktığı modeller ile çok daha şık görünebilirsiniz. Yeni sezonun tesettür gelinliklerde çağdaş şıklığın olabildiğine yansıtıldığı modellerden biri olan dantel ve tülün aynı oranda kullanıldığı üst kısmı ve etekleri inci ile bezenmiş gelinlikler tarzınızı yansıtabilirsiniz. Güz ve kış aylarında evlenmeyi düşünen gelinlerimize pelerinli gelinlik modellerini öneririz. Sezonun en çok seçim edilecek tesettür gelinlik Trendleri arasında yer alan uzun kollu gelinlik modellerinde kol ve göğüs kısmı taşlar ve boncuk işlemelerle ziynetli modelleri yeniden güz ve kış evlenecek gelinler için ideal bir seçim olabilir.

2021 Tesettür Gelinlik Modelleri Fotoğrafları

 

2021-tesettur-gelinlik-modelleri-kabarik-2021-tesettur-gelinlik-modelleri-dantelli-2021-tesettur-gelinlik-modelleri-dantelli2021-tesettur-gelinlik-modelleri-dantel-duvakli-2021-tesettur-gelinlik-modelleri-dantel-duvakli2021-tesettur-gelinlik-modelleri-balik-2021-tesettur-gelinlik-modelleri2021-tesettur-gelinlik-modelleri-

.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.