Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 Tesettür Tasarımları

29.05.2021
324
2021 Tesettür Tasarımları

Günler geçmiyor ki yeni bir moda trendi oluşmasın. Günler geçmiyor ki yeni bir tasarım ortaya atılmasın. Evet, efendim modanın tarihsel evriminden laf etmeye gerek yok. Modanın tarihini araştırmaya kalksak o kadar derinlere ilerleriz ki bugüne kadar nasıl geldiğine anlam vermek muhtemel değil. En azından daha önceki ile günümüzü karşılaştırdığımızda şöyle bir düşünceye kapılıyor insan. Bu süratte ilerleyen bir modanın hala nasıl insanüstü bir vaziyete gelmediği. Sevgili kadınlar sene oldu 2021 ve günler geçtikçe moda üzerine eşsiz tasarımlar ortaya çıkıyor. Bütün şu suali kendimize sorarken ‘ ’ bundan daha iyisi sanırım gelmez ‘ ’ ancak ertesi gün daha iyisini ve daha kendini geliştirmişine denk geliyoruz. Kapalı giyim modası da işte bu.

Tesettür-elbise-kombini
Bundan yirmi yıl evvele döndüğümüzde caddelerde olsun kamusal alanlarda olsun nereye bakarsak bakalım tek biçim azametten uzak bir kapalı giyimin yirmi yıl sonra geldiği noktaya insan hayret ediyor. Yirmi yıl evvel kapalı giyimin buralara geleceğini moda ile evrimleşip eşsiz tasarımların ortaya çıkacağını söylesek inanır mıydınız.

Ancak kapalı giyim ve tesettür modası o kadar kendini geliştirdi ki artık bir hayli yerde bu mevzulardan bahsedilirken en ünlü modacılar dahi tesettür modası ismi altında defileler tertip ederek yeni tasarımlarını görücüye çıkarıyor. İnternet üzerinde kurulan bir hayli alışveriş sitesinin yanı gizeme eşsiz ve eşsiz kombinler le hayat bulan tesettür lü kadınlara hitap eden moda ince çizgisinden aşmayıp kendi yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Sevgili kadınlar bu kadar gelişmişlik varken bizde size birkaç kombin fikri vermek istedik. Sizlerin akıllı olduğu mevzular bunlar ancak bazı alıngan noktalara değinmek istedik ki bir hayli kadın kombin yaparken yanılabiliyorlar. Misalin mat bir stiletto üzerine sarih renk etek veya pantolonun hoş olduğunu fakat bunlarını birbirleri ile tamamen ters olduğunu öğrenmiyorlar. Bu mevzuda sizlere birkaç hususta bilgi vermek ve sizin modaya verdiğiniz kıymete saygı göstererek birkaç bilgi paylaşmak istiyoruz.

Trend-tesettür-elbise-modeli
Öncelikle sevgili kadınlarımız için öğrenmeleri gereken en ehemmiyetli şey konsepttir.

Modacıların yakındığı temek kavram kapalı giyimde tek renk seçim eden kadınlarımızın takılarını yeterli yapamamaları. Haklı olarak bazı kadınlarımız mübalağayı beğenmediği için takı takmayı da beğenmiyorlar ancak tek renk kombinler de takının çok olmasa da azıcık mübalağa etilmesi gerektiği korunulmaktadır. Kapalı kadınların küpe takmadığı hakikati ilede bu hoşluğu çantaları ile ön tasarıya çıkarmaları gerektiği tezi korunulmuştur. Kapalı giyimde çantanın yeri o kadar büyüktür ki bazı şahıslar bunu dikkate almadığı gibi omuza askılı çantalar seçim etmişlerdir. Ancak bizim size önerimiz 2021 seneyi askılı çantaların değil elde taşınan çantaların seneyidir. Moda ile kalın efendim.

2021 Tesettür Tasarımları Fotoğrafları

.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.